• Tiny House

  Tiny House
  Rust, ruimte en comfort: dat vindt u in ons nieuwe tiny house. Het staat op een unieke plaats midden in de natuur. Het huisje biedt veel privacy en is dus heel geschikt voor rustzoekers. Vanuit het bed kijk je uit over de groene polder. Eenden, meerkoeten en reigers zijn de enige buren. Het luxe en sfeervol ingerichte gastenverblijf is geschikt voor alle seizoenen.
  Vaatwasser Trampoline Buitenkachel Centrale Verwarming Skelter Fohn
  115,00 Per nacht
  ook in de winter een comfortabel verblijf
 • Vakantiehuisje 1

  Vakantiehuisje
  Op de begane grond bevinden zich een woonkamer met open keuken, een toilet, een badkamer en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers met elke twee eenpersoonsbedden. Alle bedden zijn 2,10 meter lang. Ze zijn voorzien van boxspringmatrassen en eenpersoonsdekbedden.
  Wasmachine Vaatwasser Trampoline Centrale Verwarming Skelter Fohn
  150,00 Per nacht
  € 25 korting p.n. bij boeking 2 personen (niet in hoogseizoen)
 • Vakantiehuisje 2

  Vakantiehuisje
  Altijd al eens in een oer-Hollandse bedstede willen slapen? Dan is boerenlandhuisje 2 echt iets voor u. De twee slaapkamers op de bovenverdieping zijn beide voorzien van een royale bedstede die geschikt is voor twee personen. Op de begane grond bevinden zich een woonkamer met open keuken, een toilet, een badkamer en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Alle boxspringmatrassen zijn 2,10 meter lang, ook die in de bedsteden. De bedden zijn voorzien van eenpersoonsdekbedden.
  Wasmachine Vaatwasser Trampoline Centrale Verwarming Skelter Fohn
  150,00 Per nacht
  € 25 korting p.n. bij boeking 2 personen (niet in hoogseizoen)
390187634